omheint wat je lief is

totaaloplossing voor afsluitingen

segaf: totaaloplossing voor afsluitingen

Segaf plaatst afsluitingen, hekwerk, schuifpoorten, draaipoorten en automatisatie, zowel in kleine als in grote projecten. Niet minder dan 15 ervaren ploegen staan garant voor een snelle plaatsing en oplevering. Sinds 1931 leveren wij deskundig advies en zorgen we voor een pasklare oplossing voor elke afsluiting, van klein tot groot.
Service leveren is een must! We streven naar een totale tevredenheid van onze klanten, zowel particulier als industrieel. Daarom werken wij bij Segaf uitsluitend met producten van topkwaliteit, die de tijd gemakkelijk trotseren. Het resultaat hiervan is een omheining die er staat en er blijft staan.

inspiratiegids voor particulieren ( pdf ) inspiratiegids voor industrie en openbare diensten ( pdf )

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven krijgt u periodiek een e-mail bericht met productinformatie of nieuws van Segaf. Uw e-mail adres blijft binnen onze eigen diensten en wordt nooit doorgegeven of verkocht aan derden. Uitschrijven is steeds mogelijk na ontvangst van elke nieuwsbrief, via de link onderaan.

Segaf is V.C.A. gecertificeerd

VCA logo

Segaf beschikt over een gecertificeerd veiligheids-beheerssysteem, het VCA systeem (“Veiligheids Checklist Aannemers”). Hiermee wensen wij als onderneming aan te geven dat wij veilig werken en structureel zorg besteden aan veiligheid tijdens de uitvoering van onze diensten.