Contact

Terug naar overzicht

Kies uw kleur

Het belang van een passende kleur

Het aanbrengen van een poedercoating geeft de poort of omheining niet alleen een mooiere uitstraling, maar ook een langere levensduur en betere bescherming. Een gegalvaniseerde poort is op zich al voldoende beschermd en ziet er volgens sommigen ook goed uit. Toch willen de meeste mensen een poort die perfect past in de omgeving waarin ze geplaatst is. Hetzelfde geldt voor omheiningen. Het resultaat is dat onze producten in diverse kleuren beschikbaar moeten zijn, zodat iedereen zijn gading vindt en zijn omheining of poort naar eigen smaak kan bestellen.

Standaard kleuren

Segaf biedt de meest gevraagde kleuren als standaard kleuren aan, maar het is ook perfect mogelijk om een eigen, gepersonaliseerde kleur te krijgen. De enige voorwaarde hierbij is, dat de gekozen kleur uit het RAL kleurenpalet gekozen wordt, in een glanzende uitvoering. In de tabel op deze pagina is een overzicht van de standaard kleuren weergegeven. Voor een gepersonaliseerde kleur die niet in deze tabel opgenomen is, wordt een kleine meerprijs gerekend. 

Let op: De kleuren die u op onze site ziet, kunnen er in werkelijkheid net iets anders uitzien. Dit heeft onder andere te maken met het scherm waarop het wordt weergegeven. Wil hier a.u.b. rekening mee houden bij het bestellen van uw kleur.

Voor een volledig overzicht van alle bestaande RAL kleuren, kunt u surfen naar www.ralcolor.com.