Contact

Terug naar overzicht

Parlofonie via GSM-netwerk

Beperkte bekabeling

Als het niet mogelijk is om een communicatiekabel te leggen tussen uw toegangspoort en uw woning of bedrijf, maar er ligt wel al een stroomkabel, dan kan de GSM Parlofoon van Videx een uitkomst bieden. Het systeem werkt via het GSM-netwerk en heeft dus enkel voeding nodig om te kunnen werken. 

 

Slechts één druk op de knop

Als iemand voor uw toegangspoort staat, dan is het voor hem of haar voldoende om op de belknop te drukken om een gesprek via uw GSM-toestel te starten. U kunt met elkaar praten en als u het wenst, kunt u de poort voor uw bezoeker openen via uw GSM-toestel.

 

Uw poort openen, ook als u er niet bent

Daarnaast is het met de GSM Parlofoon ook mogelijk de poort te openen, terwijl u er zelf niet bent. Als bijvoorbeeld een familielid of vriend uw eigendom wil betreden terwijl u niet thuis bent, dan volstaat een eenvoudige druk op de knop om een gesprek te voeren via het GSM netwerk en kunt u via uw GSM-toestel uw poort voor hem of haar openen.

 

Optioneel klavier

Als het vaak gebeurt dat iemand door uw poort moet komen terwijl u er niet bent, dan kan het lastig worden om telkens weer uw GSM op te nemen en uw poort te openen van op afstand. Het is daarom mogelijk om het systeem uit te breiden met een codeklavier, dat gebruikt kan worden als alternatief om de poort te openen, op voorwaarde dat de gebruiker één van de voorgeprogrammeerde codes kent. 

 

Meer informatie