Contact

Terug naar overzicht

Taurus T2: nieuw concept

Wat is nieuw?

De klassieke portieken van de Taurus poorten zijn vervangen door elegante palen en de onderbalk van de poortvleugel is nu een modern ogend C-profiel geworden. De geleiding is nu in de poortvleugel ingebouwd: onderaan zorgt een stevige geleidingstrein voor een correcte loop van de poort, terwijl bovenaan de steunwielen in de bovenste, speciaal gevormde ligger lopen.

 

Manueel of automatisch

De nieuwe Taurus T2 schuifpoort is verkrijgbaar in een manuele en een automatische versie.  De manuele versie wordt hoofdzakelijk ingezet op plaatsen waar de poort niet vaak open of dicht gaat, terwijl de automatische versie meer gebruikt wordt op plaatsen met een hogere gebruiksfrequentie. De automatisering gebeurt met een Segaf T motor, die ook voor de oudere Taurus modellen gebruikt wordt. 

 

Verschillende versies

De Taurus T2 is verkrijgbaar in twee versies: met standaard spijlen of met ingelaste staalmat. Voor de overige varianten (Traversa, Rondo, Jumila, Lancio,...) wordt nog steeds het oudere model gebruikt.

 

Kleur naar keuze

Net als alle andere poorten, is de Taurus T2 verkrijgbaar in alle standaardkleuren. Andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag.

 

Meer informatie