Contact

Over Segaf

Een schuifpoort, tuinomheining of een high security opdracht? 

Segaf biedt verschillende mogelijkheden zowel voor de particuliere bouwer als bij de complexere opdrachten voor industrie of overheid. Bij Segaf ervaart u een one stop shop, waar service, vakmanschap en snelheid primeren.

We zijn geen tuinaannemer die de poorten en omheining er nog gauw bijneemt, maar beheersen de finesses van het vak en hebben de kennis in huis om van iedere opdracht iets moois te maken. Daardoor blinken we uit. Hoewel Segaf veel en grote projecten voor industrie en overheid uitvoert, blijft de particuliere markt ook bijzonder belangrijk.

De klant ontzorgen

De klant ‘ontzorgen’, dat is de hoofdbekommernis van Segaf. We pakken het hele project aan. Niet alleen de omheining, maar ook eventuele toegangscontrole en alle bijhorende automatisatie. Zowel particulieren als industriële klanten vinden bij ons één aanspreekpunt voor het hele project – hoe complex dat ook is - van planning over transparante offerte tot jaarlijks onderhoud. Die zekerheid krijg je alleen van een rasechte vakman, die weet waar hij mee bezig is.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte voor uw project!

 

Segaf is een Belgisch familiebedrijf en sinds 1931 actief in de afrasteringsbranche. Als gereputeerde aannemer heeft Segaf als doel het blijven investeren in zijn mensen, know-how en producten om zo een toonaangevende referentie te zijn in de sector. Om dit te realiseren, staat de focus op klanttevredenheid, vakkundigheid en flexibele service centraal. Wij monteren zowel kleine als grote projecten altijd met aandacht voor duurzame materialen en een efficiënte aanpak.

Segaf staat voor: 

  • erkend plaatser van omheiningen, poorten, automatisatie en toegangscontrole
  • 15 montageploegen met sterke technische competenties
  • ervaring en deskundig advies doorheen het hele proces
  • uitvoering van zowel eenvoudige als technisch uitdagende projecten
  • flexibele service 
  • oplossingen volgens uw noden en uw budget
  • ruim assortiment in perimeterbeveiliging en toegangscontrole
  • leverancier in alle Belgische regio's

Onze klanten zijn particulieren, professionelen en overheid die meer wensen dan enkel de installatie van een product. We streven permanent naar een vlotte uitvoering en een gedegen service na verkoop. Met ons team van elektrotechniekers staan wij garant voor een geslaagde interventie bij pannes of schade aan uw automatische installatie. 

Hoofdzetel

Segaf heeft geen toonzalen, maar u kunt wel terecht op onderstaande adressen voor afhalingen na afspraak met onze diensten:

 

Handzamestraat 4
B-8610 Kortemark
Tel: +32 051 56 99 41
Fax: +32 051 56 84 42

BE.0416.405.459
Registratie 05/08/11
RPR Veurne
PCR: 000-0753244-39
KBC: 474-6125941-40
Fortis: 280-0256594-66

info@segaf.be

 


Grotere kaart weergeven

Filiaal Brabant

Westvaartdijk 93
B-1850 Grimbergen
Tel: +32 02 25 25 205
Fax: +32 02 25 25 509

 


Grotere kaart weergeven