Residentieel

Aluminium

Kiezen voor aluminium is kiezen voor duurzaamheid. Dit lichtere materiaal is bestand tegen corrosie en heeft een lange levensduur. Dankzij het lage gewicht gaat de poort makkelijker open en dicht en slijt zo minder snel.

Aluette

Aluette

Aluette is de meest veelzijdige poort in ons gamma. Naast de tientallen mogelijkheden aan vullingen, combinaties en RAL-kleuren biedt deze poort alleen maar voordelen. Als schuifpoort wordt ze plug-and-play gemonteerd. Aluette is smeringsvrij en vraagt een minimum aan onderhoud. Een jaarlijkse controle van de aandrijving en veiligheid volstaat.
Alzebra

Alzebra

Alzebra heeft een strak, modern ontwerp met lamellen die zowel horizontaal als verticaal geplaatst kunnen worden. De breedte van de aaneengesloten lamellen kies je zelf, namelijk 80 of 200 millimeter breed. Die van 120 millimeter breed worden met een onderlinge afstand van 25 millimeter geplaatst. Zo beperk je de inkijk. Liever geen pottenkijkers? Ga dan voor de blind-variant.
Horizon

Horizon

De Horizon poort is gebouwd op basis van aluminium kokerprofielen en drie of meer voorgeplooide en boven elkaar geplaatste aluminium modules. Deze modules kunnen optioneel gescheiden worden met een tussenafstand van 5 à 7 centimeter.
Radiato

Radiato

Radiato staat bij Segaf synoniem voor elegantie en stijl. De fijn afgewerkte poort past bij alle bouwstijlen, modern en landelijk. Op de stevige onderbalk staat een kader met verticale profielen. Zo biedt Radiato een graduele discretie en beperkte inkijk voor wie de poort van opzij bekijkt.
Alinel

Alinel

Alinel creëert een strakke look in welke omgeving ze ook staat. De verticale aluminiumprofielen sluiten perfect op elkaar aan waardoor inkijk beperkt wordt. Een ogenschijnlijk eenvoudige structuur die boordevol details zit, maar gegarandeerd een goede manier om je domein af te schermen. Deze poort is beschikbaar in 4 types.

Staal

Staal is een oerdegelijk en zwaar materiaal. Het leent zich perfect voor poorten, die in alle weersomstandigheden hun taak moeten vervullen. Alle stalen poorten zijn verzinkt zodat ze vrij blijven van corrosie en de lange levensduur gegarandeerd is.

Tuinpoort

Tuinpoort

Grace, Bardo of DD zijn drie traditionele zwaaipoorten om je tuinpad mee af te sluiten. Dankzij de lage grondspeling kunnen kleine huisdieren moeilijk of helemaal niet uit je tuin ontsnappen. Grace kreeg een lichte gaasmat, bij DD kiezen we voor een ingelaste staalmat 8/6/8 millimeter. Bardo bestaat uit ronde spijlen die de poort haar stevigheid geven.

Jungle

Jungle

De spijlen van de Jungle poort ogen speels en tegelijk modern. Ze lijken haast willekeurig geplaatst, dwars door de horizontale liggers. Mooi in combinatie met het Jungle spijlenhekwerk, of als leuk accent voor een ander type omheining.
Sierpoorten (recht frame)

Sierpoorten (recht frame)

Een oerdegelijk en robuuste draaipoort, efficiënt in gebruik en in plaatsing. De CE-normering garandeert de optimale kwaliteit. Laat je spijlen eindigen op het kader of lopen ze door? Voeg je sierringen of speerpunten toe? Dat bepaal je helemaal zelf. Combineer met het bijpassende hekwerk voor een harmonieus plaatje.

Sierpoorten (gebogen frame)

Sierpoorten (gebogen frame)

Maak kennis met onze sierpoorten Chevalier, Baron, Marquis en Prince. Sierlijke namen voor klassieke schoonheden. In een vorm die doet denken aan Napoleons hoed bepaal je zelf de afwerking. De mogelijkheden zijn talrijk: met extra spijlen afgewerkt in de vorm van een Franse lelie, met speerpunten of sierringen. Aan jou de keuze. Deze poorten komen helemaal tot hun recht in combinatie met het bijpassende hekwerk.

Diabolo

Diabolo

De Diabolo-poort is ideaal wanneer je op je privacy gesteld bent en dit op een esthetische manier wil aanpakken. De geperforeerde plaat met vierkante of ronde gaten laat slechts een beperkte inkijk toe. Kies voor een volle plaat als je helemaal geen inkijk wil.
Cinquantin

Cinquantin

Esthetiek en veiligheid worden bij Cinquantin gecombineerd tot een mooie en onderhoudsvriendelijke poort. De kokerprofielen zijn onder 45° op de stalen buisprofielen gelast. Hierdoor krijgt Cinquantin een strakke, moderne look.
Weide

Weide

What’s in a name? De Meuhh-weidepoort is een stalen constructie die grote en kleine dieren op de weide houdt. Ze wordt in bestaande omheiningen ingebouwd of geleverd met een eigen hang- en slagpaal.

Hout

Hout is een klassieker die altijd warm en stijlvol oogt. Voor poorten bieden we vijf houtsoorten aan in combinatie met een duurzaam stalen frame. Het hout wordt dan in of op het kader geplaatst, aan de buiten- of binnenzijde, horizontaal of verticaal. Aan jou de keuze.

Poorten met hout

Poorten met hout

  • Ceder is beschikbaar in tal van kleurvariaties: van licht geelbruin, over roosbruin en zalmkleur tot chocoladebruin. Het is een duurzame soort van Noord-Amerikaanse oorsprong. Onbehandeld vergrijst het hout na verloop van tijd.
  • Padoek is een duurzame, Afrikaanse houtsoort met een koraalrode tot paarsbruine kleur. Het is uiterst geschikt voor buitenschrijnwerk. Laat je het hout onbehandeld, verkleurt deze naar bruin.
  • Afrormosia: deze duurzame Afrikaanse houtsoort heeft van nature een goudbruine kleur. De onregelmatige structuur van afrormosia wordt donkerder door de invloed van licht. Het hout leent zich uitstekend voor buitenschrijnwerk en kan behandeld worden, indien gewenst.
  • Afzelia komt uit tropische bossen in Afrika en wordt in België gebruikt als materiaal voor buitenschrijnwerk. Dit lichtoker tot bruinrode hout is dan ook een hard, zeer stabiel en duurzaam materiaal.
  • Eik: de meest toegepaste hardhoutsoort in de lage landen. De kleur varieert van licht- tot goudbruin en roosbruin. Het is een robuust materiaal, mits een goede behandeling tegen de weersinvloeden.

Brievenbusconsole

Je domein is afgesloten en beveiligd. Maar hoe raakt de post nu tot bij jou? Eenvoudig: met een brievenbus, ingewerkt in een brievenbusconsole die naast je poort komt of er integraal deel van uitmaakt. Huisnummers en naamplaatjes kunnen optioneel voorzien worden.

Toebehoren

Werk je residentiële of industriële poort af met de juiste toebehoren, accessoires en sloten. Bekijk onze opties.

Elektrische slotvanger

Elektrische slotvanger

Bekijk dit product

Elektrisch slot

Elektrisch slot

Bekijk dit product

Magneetslot

Magneetslot

Bekijk dit product

Mechanische poortsluiter

Mechanische poortsluiter

Bekijk dit product

Mechanisch codeklavier

Mechanisch codeklavier

Bekijk dit product

Wij hebben interesse in uw project!
Vraag vandaag een offerte aan op maat.

Stuur mij een offerte

Advies en tips
Advies en tips
Bekijk ze allemaal
Belangrijke documenten
Belangrijke documenten
Download
Interventie nodig?
Interventie nodig?
Interventie aanvragen
Onze referenties

Volg ons en ontdek meer!