Car Wash BK, Torhout

Car Wash BK, Torhout

Dit SEGAF project was een echte uitdaging. Via mond aan mond reclame kwam Car Wash BK bij SEGAF. Onze naambekendheid speelde hierbij ook een bepalende rol. SEGAF is gekend voor kwalitatieve service en perfect afgeleverd werk. Professioneel advies, een uitgebreide voorstelling van onze producten en een duidelijke offerte brachten ons tot een mooie overeenkomst en vlotte samenwerking.

Op welke manier maakte SEGAF het verschil voor Car Wash BK?

  • Een zeer goed gecoördineerde werf door projectcoördinator en bouwheer
  • De werkzaamheden werden duidelijk en zorgvuldig op een plan beschreven en doorgesproken
  • 2 werfvergaderingen met alle betrokkenen zorgden voor heldere afspraken
  • De timing liep gesmeerd dankzij de tijdige bestelling van de benodigde materialen en de perfecte coördinatie tussen de teams voor toegangscontrole en grondwerken

Car Wash BK bleek uiterst tevreden over het eindresultaat en de perfect aangehouden timing. Tegelijk was de snelheid waarmee het project werd gerealiseerd voor BK verrassend snel. Ook wat betreft de slagbomen bleek onze stock een voordeel in tijd op te leveren.

De technische complexiteit van het project, namelijk het op plan intekenen van alle materialen, het bepalen van de locatie van de slagbomen en lussen (deze werden in de beton meegegoten), de exacte afmetingen van de draaipoort op maat, het uittekenen van de schuifpoort en het hekwerk, werden door SEGAF synchroon en professioneel afgehandeld.

Draaipoort of schuifpoort nodig?
Nieuw hekwerk? Een omheining?
Vraag hier offerte.

Stuur mij een offerte

Advies en tips
Advies en tips
Bekijk ze allemaal
Belangrijke documenten
Belangrijke documenten
Download
Interventie nodig?
Interventie nodig?
Interventie aanvragen

Volg SEGAF via de sociale media.
En verneem alles over poorten, hekwerk en omheiningen.