Contact

Bestsellers

Terminus: Dé referentiepoort voor de professionele eindgebruiker

Terminus is een industriële schuifpoort die een functioneel design met een optimale veiligheid combineert. Ontdek alle voordelen van Terminus in bovenstaand filmpje.

Naar productpagina
Bordje Segaf

Segaf garantie

De garantie en de kwaliteit die Segaf aanbiedt, zorgen voor uw gemoedsrust. Naast een grondige kwaliteitscontrole kunt u rekenen op een correcte toepassing van onze garantievoorwaarden.

Meer over garantie en kwaliteit

Uw poort openen met uw GSM

Uw poort van op afstand openen via het GSM-netwerk, maar ook een gesprek voeren met de persoon die voor uw poort staat. De GSM-parlofoon maakt het mogelijk.

Lees meer

Segaf heeft 6C3 erkenning

Segaf geniet het vertrouwen van de overheid voor het plaatsen van grotere omheiningsprojecten. Sinds maart 2017 heeft Segaf een erkenningsattest voor de categorie 6C3.

Lees meer

Kies uw kleur

Segaf biedt de 8 meest gevraagde kleuren als standaard kleur aan, maar het is perfect mogelijk om een kleur te kiezen waardoor uw omheining of poort perfect in de omgeving past.

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven krijgt u periodiek een e-mail bericht met productinformatie of nieuws van Segaf. Uw e-mail adres blijft binnen onze eigen diensten en wordt nooit doorgegeven of verkocht aan derden. Uitschrijven is steeds mogelijk na ontvangst van elke nieuwsbrief, via de link onderaan.