Een schuifpoort, tuinomheining of een high security opdracht? 

Segaf biedt verschillende mogelijkheden zowel voor de particuliere bouwer als bij de complexere opdrachten voor industrie of overheid. Bij Segaf ervaart u een one stop shop, waar service, vakmanschap en snelheid primeren.

We zijn geen tuinaannemer die de poorten en omheining er nog gauw bijneemt, maar beheersen de finesses van het vak en hebben de kennis in huis om van iedere opdracht iets moois te maken. Daardoor blinken we uit. Hoewel Segaf veel en grote projecten voor industrie en overheid uitvoert, blijft de particuliere markt ook bijzonder belangrijk.

De klant ontzorgen

De klant ‘ontzorgen’, dat is de hoofdbekommernis van Segaf. We pakken het hele project aan. Niet alleen de omheining, maar ook eventuele toegangscontrole en alle bijhorende automatisatie. Zowel particulieren als industriële klanten vinden bij ons één aanspreekpunt voor het hele project – hoe complex dat ook is - van planning over transparante offerte tot jaarlijks onderhoud. Die zekerheid krijg je alleen van een rasechte vakman, die weet waar hij mee bezig is.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte voor uw project!

Kies uw kleur

Segaf biedt de 8 meest gevraagde kleuren als standaard kleur aan, maar het is perfect mogelijk om een kleur te kiezen waardoor uw omheining of poort perfect in de omgeving past.

Lees meer

Uw poort openen met uw GSM

Uw poort van op afstand openen via het GSM-netwerk, maar ook een gesprek voeren met de persoon die voor uw poort staat. De GSM-parlofoon maakt het mogelijk.

Lees meer

Segaf garantie

Bordje Segaf

De garantie en de kwaliteit die Segaf aanbiedt, zorgen voor uw gemoedsrust. Naast een grondige kwaliteitscontrole kunt u rekenen op een correcte toepassing van onze garantievoorwaarden.

Meer over garantie en kwaliteit

Segaf krijgt 6C3 erkenning

Segaf geniet het vertrouwen van de overheid voor het plaatsen van grotere omheiningsprojecten. Sinds maart 2017 heeft Segaf een erkenningsattest voor de categorie 6C3.

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door in te schrijven krijgt u periodiek een e-mail bericht met productinformatie of nieuws van Segaf. Uw e-mail adres blijft binnen onze eigen diensten en wordt nooit doorgegeven of verkocht aan derden. Uitschrijven is steeds mogelijk na ontvangst van elke nieuwsbrief, via de link onderaan.