Bedieningen

Zender en ontvanger

Zender en ontvanger

De Aluette schuifpoort is uitgerust met een zender- en ontvangersysteem met vier kanalen.
Opbouwkastjes

Opbouwkastjes

Een poort in beweging brengen doe je niet louter met een handzender. Je kan dit ook aan de hand van een drukknop of draaischakelaar die op of nabij de poort gemonteerd wordt. Ook een sleutelschakelaar is mogelijk. De sleutel biedt een extra veiligheid om de poort te openen of te sluiten.
Uurwerk met weekprogramma

Uurwerk met weekprogramma

Moet je poort op bepaalde tijdstippen of tijdens bepaalde periodes open blijven of net gesloten worden? Laat dan een uurwerk met weekprogramma installeren.
Codeklavier

Codeklavier

Een codeklavier waarvan alleen jij en je dierbaren of medewerkers de combinatie kennen? Dat kan. Straffer nog: je kan het combineren met andere veiligheidssystemen. Zo ben de je zeker dat de toegang tot je domein goed beschermd is.
Detectielus

Detectielus

Een lus kan twee functies hebben: veiligheid of bediening. Bij de detectielus staat bediening voorop. Zoals het automatisch openen van een poort of slagboom wanneer een voertuig zich op de lus bevindt. Bij veiligheid denken we aan een slagboom die niet mag sluiten wanneer een voertuig onder de boom op de lus staat.
Jetonautomaat

Jetonautomaat

De in- of uitrit van een parking is vaak afgesloten voor derden. Door het inwerpen van een jeton, opent de slagboom of poort en kan je het terrein verlaten. In de opvangbak van zo’n jetonautomaat passen 2.000 jetons.
Gsm-module

Gsm-module

Een gsm-module laat je toe om een poort of slagboom te bedienen via je gsm. Daarnaast biedt een gsm-module ook de mogelijkheid om je via sms te verwittigen wanneer de poort te lang blijft open staan.
Video- en parlofonie

Video- en parlofonie

Met de videofoon ga je nog een stapje verder dan de parlofoon. Hier zie je ook meteen wie er voor de poort staat. Je kan kiezen voor binnenpost met bekabeling, maar tegenwoordig gebeurt dit al vaak via het wifinetwerk in een woning of bedrijf. Een parlofoon is handig wanneer de poort ver verwijderd is van je voor- of toegangsdeur. Hij kan bedraad geïnstalleerd worden of bediend worden via je smartphone.
Kaartlezers, codeklavier en zenders (via netwerk)

Kaartlezers, codeklavier en zenders (via netwerk)

Je zoekt een eenvoudige manier om werknemers, leveranciers of vertrouwelingen binnen te laten? Gebruik kaartlezers. Met proximity-lezers worden kaarten of badges gelezen tot op 15 centimeter afstand van de kaartlezer. Naast stand-alone oplossingen, biedt Segaf lezers, kaarten, handzenders en tags aan, gekoppeld aan toegangssoftware. Kaarten of tags worden per 50 stuks aangeboden. Tags hebben een opening om ze aan een lint of sleutelhanger te bevestigen. Elke zender, kaart of tag kan een uniek nummer krijgen dat herkend wordt in de toegangscontrolesoftware. Geen voorstander van kaartlezers en badges? Ga dan voor een anti-vandalisme codeklavier gekoppeld aan je toegangscontrolepakket met persoonlijke cijfercodes. Een systeem voor toegangscontrole werkt in combinatie met de juiste software. Je programmeert de kaarten of badges en vraagt de gegevens nadien makkelijk op. Kaart verloren? Dan is die zo uit het systeem gewist. Toegangsbeperkingen kunnen per kaart of per groep ingesteld worden. Geen voorstander van kaartlezers en badges? Ga dan voor een anti-vandalisme codeklavier gekoppeld aan je toegangscontrolepakket. Je werknemers openen de poort, deur of slagboom met een persoonlijke cijfercode.

Draaipoort of schuifpoort nodig?
Nieuw hekwerk? Een omheining?
Vraag hier offerte.

Stuur mij een offerte

Advies en tips
Advies en tips
Bekijk ze allemaal
Belangrijke documenten
Belangrijke documenten
Download
Interventie nodig?
Interventie nodig?
Interventie aanvragen
Schuifpoort Taurus
staafmatten
Schuifpoort Taurus
geautomatiseerd op rail
Schuifpoort Radiato
Stalen
Schuifpoort Radiato
geautomatiseerd op rail
Industriepoort Traversa
Draaipoort
Industriepoort Traversa
manueel
Schuifpoort Cinquanten
op rail
Schuifpoort Cinquanten
Geautomatiseerd
Schuifpoort
Geautomatiseerd
Schuifpoort
houtvulling
Schuifpoort Terminus
Traversa spijlen
Schuifpoort Terminus
geautomatiseerd en zwevend
Schuifpoort
Geautomatiseerd
Schuifpoort
alinel vulling
Onze referenties

Volg SEGAF via de sociale media.
En verneem alles over poorten, hekwerk en omheiningen.