Residentiële draaipoorten en schuifpoorten

Aluminium poort

Kiezen voor aluminium is kiezen voor duurzaamheid. Dit lichtere materiaal is bestand tegen corrosie en heeft een lange levensduur. Dankzij het lage gewicht gaat de poort makkelijker open en dicht en slijt zo minder snel.

Aluette standaard draaipoort of schuifpoort

Aluette standaard draaipoort of schuifpoort

Bij het ontwerp van de Aluette standaard draai- en schuifpoort met standaard spijlen vulling, werd bijzonder veel aandacht geschonken aan de zuiverheid van de lijnen. Eenvoudig, elegant en met oog voor details. Bij elke Aluette-variant is een bijpassende draaipoort verkrijgbaar.
Aluette Twister draaipoort of schuifpoort

Aluette Twister draaipoort of schuifpoort

De vulling van de Aluette Twister schuifpoort bestaat uit drie even grote modules, naar eigen smaak in te vullen. Horizontale of verticale lamellen, met of zonder tussenruimtes. Het resultaat is een unieke poort die volledig bij uw persoonlijkheid en woning past.
Aluette Cross draaipoort of schuifpoort

Aluette Cross draaipoort of schuifpoort

De Aluette Cross ontwierpen we met aaneensluitende lamellen plus mooie decoratieve kruismotieven bovenaan. De Cross is een elegante poort die visueel sterk lijkt op veel gebruikte houten vullingen. En daarom ook een mooi alternatief voor traditionele houten poorten.
Aluette Distance draaipoort of schuifpoort

Aluette Distance draaipoort of schuifpoort

Deze aluminium Aluette Distance schuifpoort of draaipoort werd gemaakt met lamellen van 80x20 mm in aluminium met een tussenafstand van 15 of 80mm. De halfopen vulling zorgt voor een discrete afscherming waarbij de privacy steeds gegarandeerd blijft.
Aluette Romance draaipoort of schuifpoort

Aluette Romance draaipoort of schuifpoort

De Aluette Romance is gebaseerd op onze Aluette standaard, maar verschilt wat betreft invulling van de spijlen. Bij de Romance kozen we voor aluminium spijlen, met een extra stevigheid via het profiel in vergelijking met de basisuitvoering. Tegelijk ogen de spijlen ook esthetischer dankzij de decoratief afgeronde hoekjes.
Aluette Combi

Aluette Combi

De Aluette Combi met 1/3 aaneengesloten lamellenvulling en 2/3 spijlenvulling zorgt voor een stijlvolle moderne look. Voor de spijlen kan je kiezen tussen standaard spijlen of Romance.
nieuw
Alzebra draaipoort

Alzebra draaipoort

Onze Alzebra heeft een strak, modern ontwerp met lamellen die zowel horizontaal als verticaal geplaatst kunnen worden. Bij de Alzebra Blind heb je de keuze tussen aaneensluitende lamellen van 80 of 200 mm breed. De Alzebra doorkijk biedt lamellen van 120 mm met een tussenafstand van 25 mm geplaatst. Lees verder meer.
Horizon schuifpoort of draaipoort

Horizon schuifpoort of draaipoort

De Horizon poort is gebouwd op basis van aluminium kokerprofielen en drie of meer voorgeplooide en boven elkaar geplaatste aluminium modules. Deze modules kunnen optioneel gescheiden worden met een tussenafstand van 5 à 7 centimeter.
Radiato

Radiato

Radiato staat bij Segaf synoniem voor elegantie en stijl. De fijn afgewerkte poort past bij alle bouwstijlen, modern en landelijk. Op de stevige onderbalk staat een kader met verticale profielen. Zo biedt Radiato een graduele discretie en beperkte inkijk voor wie de poort van opzij bekijkt.
Alinel

Alinel

Alinel creëert een strakke look in welke omgeving ze ook staat. De verticale aluminiumprofielen sluiten perfect op elkaar aan waardoor inkijk beperkt wordt. Een ogenschijnlijk eenvoudige structuur die boordevol details zit, maar gegarandeerd een goede manier om je domein af te schermen. Deze poort is beschikbaar in 4 types.

Stalen poorten

Staal is een oerdegelijk en zwaar materiaal. Het leent zich perfect voor poorten, die in alle weersomstandigheden hun taak moeten vervullen. Alle stalen poorten zijn verzinkt zodat ze vrij blijven van corrosie en de lange levensduur gegarandeerd is.

Stalen tuinpoorten

Stalen tuinpoorten

Grace, Bardo of DD zijn drie traditionele zwaaipoorten om je tuinpad mee af te sluiten. Dankzij de lage grondspeling kunnen kleine huisdieren moeilijk of helemaal niet uit je tuin ontsnappen. Grace kreeg een lichte gaasmat, bij DD kiezen we voor een ingelaste staalmat 8/6/8 millimeter. Bardo bestaat uit ronde spijlen die de poort haar stevigheid geven.

Jungle

Jungle

De spijlen van de Jungle poort ogen speels en tegelijk modern. Ze lijken haast willekeurig geplaatst, dwars door de horizontale liggers. Mooi in combinatie met het Jungle spijlenhekwerk, of als leuk accent voor een ander type omheining.
Sierpoorten (recht frame)

Sierpoorten (recht frame)

Een oerdegelijk en robuuste draaipoort, efficiënt in gebruik en in plaatsing. De CE-normering garandeert de optimale kwaliteit. Laat je spijlen eindigen op het kader of lopen ze door? Voeg je sierringen of speerpunten toe? Dat bepaal je helemaal zelf. Combineer met het bijpassende hekwerk voor een harmonieus plaatje.

Sierpoorten (gebogen frame)

Sierpoorten (gebogen frame)

Maak kennis met onze sierpoorten Chevalier, Baron, Marquis en Prince. Sierlijke namen voor klassieke schoonheden. In een vorm die doet denken aan Napoleons hoed bepaal je zelf de afwerking. De mogelijkheden zijn talrijk: met extra spijlen afgewerkt in de vorm van een Franse lelie, met speerpunten of sierringen. Aan jou de keuze. Deze poorten komen helemaal tot hun recht in combinatie met het bijpassende hekwerk.

Diabolo

Diabolo

De Diabolo-poort is ideaal wanneer je op je privacy gesteld bent en dit op een esthetische manier wil aanpakken. De geperforeerde plaat met vierkante of ronde gaten laat slechts een beperkte inkijk toe. Kies voor een volle plaat als je helemaal geen inkijk wil.
Cinquanten

Cinquanten

Net als Radiato staat Cinquanten garant voor elegantie en stijl door de welgekozen positie van de stalen opgelaste profielen 50/10/1,5 mm. Keuze voor Cinquanten 45° beperkt de inkijk en biedt een hoger gevoel van privacy.
Weide

Weide

What’s in a name? De Meuhh-weidepoort is een stalen constructie die grote en kleine dieren op de weide houdt. Ze wordt in bestaande omheiningen ingebouwd of geleverd met een eigen hang- en slagpaal.

Poort met houtvulling

Hout is een klassieker die altijd warm en stijlvol oogt. Voor poorten bieden we vijf houtsoorten aan in combinatie met een duurzaam stalen frame. Het hout wordt dan in of op het kader geplaatst, aan de buiten- of binnenzijde, horizontaal of verticaal. Aan jou de keuze.

Poorten met hout

Poorten met hout

  • Ceder is beschikbaar in tal van kleurvariaties: van licht geelbruin, over roosbruin en zalmkleur tot chocoladebruin. Het is een duurzame soort van Noord-Amerikaanse oorsprong. Onbehandeld vergrijst het hout na verloop van tijd.
  • Padoek is een duurzame, Afrikaanse houtsoort met een koraalrode tot paarsbruine kleur. Het is uiterst geschikt voor buitenschrijnwerk. Laat je het hout onbehandeld, verkleurt deze naar bruin.
  • Afrormosia: deze duurzame Afrikaanse houtsoort heeft van nature een goudbruine kleur. De onregelmatige structuur van afrormosia wordt donkerder door de invloed van licht. Het hout leent zich uitstekend voor buitenschrijnwerk en kan behandeld worden, indien gewenst.
  • Afzelia komt uit tropische bossen in Afrika en wordt in België gebruikt als materiaal voor buitenschrijnwerk. Dit lichtoker tot bruinrode hout is dan ook een hard, zeer stabiel en duurzaam materiaal.
  • Eik: de meest toegepaste hardhoutsoort in de lage landen. De kleur varieert van licht- tot goudbruin en roosbruin. Het is een robuust materiaal, mits een goede behandeling tegen de weersinvloeden.

Brievenbusconsole voor uw poort

Je domein is afgesloten en beveiligd. Maar hoe raakt de post nu tot bij jou? Eenvoudig: met een brievenbus, ingewerkt in een brievenbusconsole die naast je poort komt of er integraal deel van uitmaakt. Huisnummers en naamplaatjes kunnen optioneel voorzien worden.

Toebehoren

Werk je residentiële of industriële poort af met de juiste toebehoren, accessoires en sloten. Bekijk onze opties.

Elektrische slotvanger

Elektrische slotvanger

Bekijk dit product

Elektrisch slot

Elektrisch slot

Bekijk dit product

Magneetslot

Magneetslot

Bekijk dit product

Mechanische poortsluiter

Mechanische poortsluiter

Bekijk dit product

Mechanisch codeklavier

Mechanisch codeklavier

Bekijk dit product

Draaipoort of schuifpoort nodig?
Nieuw hekwerk? Een omheining?
Vraag hier offerte.

Stuur mij een offerte

Advies en tips
Advies en tips
Bekijk ze allemaal
Belangrijke documenten
Belangrijke documenten
Download
Interventie nodig?
Interventie nodig?
Interventie aanvragen
Schuifpoort
Geautomatiseerd
Schuifpoort
alinel vulling
Schuifpoort Cinquanten
op rail
Schuifpoort Cinquanten
Geautomatiseerd
Schuifpoort Taurus
staafmatten
Schuifpoort Taurus
geautomatiseerd op rail
Schuifpoort Radiato
Stalen
Schuifpoort Radiato
geautomatiseerd op rail
Schuifpoort
Geautomatiseerd
Schuifpoort
houtvulling
Industriepoort Traversa
Draaipoort
Industriepoort Traversa
manueel
Schuifpoort Terminus
Traversa spijlen
Schuifpoort Terminus
geautomatiseerd en zwevend
Onze referenties

Volg SEGAF via de sociale media.
En verneem alles over poorten, hekwerk en omheiningen.