Logistiek bedrijf NDQ, Zeebrugge

Logistiek bedrijf NDQ, Zeebrugge

Ook bij dit project kwam NDQ Zeebrugge bij SEGAF terecht via mond aan mond reclame. Na de voorstelling van onze producten en diensten en het uitwerken van een functioneel in- en uitritsysteem met hoog gebruiksgemak besliste NDQ met SEGAF in zee te gaan. NDQ kon de verschillende varianten die we voorstelden wel waarderen. NDQ koos voor de ideale verhouding tussen prijs en kwaliteit. Initieel verkoos NDQ poorten met houtbekleding. Maar finaal stapten ze daar van af. SEGAF zocht naar een alternatief en trok de stijl van de omheiningen, namelijk staalmatten, door in de poorten. Uniformiteit troef dus. En dat werd gesmaakt.

Waar maakte SEGAF het verschil?

De aanpak waarbij je van niets tot een totaalconcept komt, bleek de klant toch wel te verrassen. Ook hier kon NDQ de strakke timing en de nagekomen beloftes uitermate waarderen. Bovendien vond NDQ ook het meedenken van SEGAF en het vlot bijsturen van wijzigingen een meerwaarde.

Het technische totaalconcept was niet eenvoudig maar werd vlot en volgens afspraak afgeleverd. De standaard producten voor extra veiligheid bleken een goede keuze. U-beugels werden verkozen boven standaard beveiligingsklemmen. 

Klant tevreden. SEGAF helemaal tevreden.

Draaipoort of schuifpoort nodig?
Nieuw hekwerk? Een omheining?
Vraag hier offerte.

Stuur mij een offerte

Advies en tips
Advies en tips
Bekijk ze allemaal
Belangrijke documenten
Belangrijke documenten
Download
Interventie nodig?
Interventie nodig?
Interventie aanvragen

Volg SEGAF via de sociale media.
En verneem alles over poorten, hekwerk en omheiningen.