Villa HT, Knokke

Villa HT, Knokke

 

SEGAF plaatste al verschillende mooie poorten in regio Knokke. En dan gaat het snel. Mensen, buren praten met elkaar. Ook over hun poort of omheining. Zo kwam SEGAF in beeld bij deze particuliere villa HT. Hier wist de klant perfect wat ze wou. Zowel wat betreft type poort als afwerking. SEGAF creëerde een technisch plan, maakte een heldere offerte en zo kwam ze tot een mooie overeenkomst met Villa HT.

In samenspraak met de klant werd gekozen voor een verzonken rail (onder het maaiveld) waarin de poort perfect open en dicht kon glijden. De kasseien werden tot tegen de rail gelegd zodat alleen de rail zichtbaar was en tegelijk de betonfundering volledig onzichtbaar.

Waar maakte SEGAF het verschil?

De vlotte uitvoering van het project waarbij zowel de fundering, de montage maar ook de automatisatie van de poort werden gerealiseerd, verraste de klant op positieve wijze. Zowel de timing als de perfecte afwerking kon de klant enorm waarderen. Het volledige project werd helder gecommuniceerd en doorgepraat. Dit verhindert misverstanden en beperkt de foutenlast. Kortom zo werk je professioneel.

Tegelijk was de service na verkoop van SEGAF ook een sterk punt voor onze klant. SEGAF is steeds vlot bereikbaar en mogelijke defecten worden accuraat opgelost.

De moeilijkheid bij dit project was het maatwerk. De poort was heel specifiek qua formaat en stijl en SEGAF diende 'out of the box' te denken om het geheel zowel kwalitatief als esthetisch als een mooi geheel te concipiëren. De keuze voor hout bleek een goede keuze en ook de console met brievenbussen paste perfect bij de stijl. Een standaard paal was geen optie.

De focus van SEGAF ligt op klanttevredenheid. En daar zijn we ook wel trots op.

Draaipoort of schuifpoort nodig?
Nieuw hekwerk? Een omheining?
Vraag hier offerte.

Stuur mij een offerte

Advies en tips
Advies en tips
Bekijk ze allemaal
Belangrijke documenten
Belangrijke documenten
Download
Interventie nodig?
Interventie nodig?
Interventie aanvragen

Volg SEGAF via de sociale media.
En verneem alles over poorten, hekwerk en omheiningen.