Villa AV, Brugge

Villa AV, Brugge

Een poort met stijl wordt snel gezien. En iets wat snel gezien wordt, daar wordt ook al snel over gepraat. Zo rolde SEGAF al snel over de tongen. Villa AV kwam op die wijze dan ook in aanraking met SEGAF. De klant wist perfect wat ze wilde. Dit maakt het ook voor SEGAF altijd wel makkelijker. Zo kan je als leverancier heel gericht offerte aanbieden en al snel naar een duidelijk totaalconcept evolueren. De klant koos voor het concept Cinquantin.

Waar maakte SEGAF het verschil?

De communicatie verliep heel vlot en het volledige project werd tot in het kleinste detail besproken. Zo kon de klant een perfect beeld vormen van het uiteindelijke resultaat. Het vertrouwen in SEGAF bleek zeer groot want nadien werd ook nog een extra afsluiting door SEGAF geplaatst.

De uitdaging voor SEGAF lag in het concept wat de klant voor ogen had. Het was dan ook van belang dat SEGAF dit begreep en ook vertaalde in een realistisch, esthetisch en mooi geheel. Het pasvak zorgde voor een 'wand/muurgeheel'. En dit was nu exact wat de klant voor ogen had.

Dit concept nam SEGAF zelfs over in het standaard gamma. Dankzij het succes.

Draaipoort of schuifpoort nodig?
Nieuw hekwerk? Een omheining?
Vraag hier offerte.

Stuur mij een offerte

Advies en tips
Advies en tips
Bekijk ze allemaal
Belangrijke documenten
Belangrijke documenten
Download
Interventie nodig?
Interventie nodig?
Interventie aanvragen

Volg SEGAF via de sociale media.
En verneem alles over poorten, hekwerk en omheiningen.